La Rambla

Ramblejar és una activitat lligada a Barcelona. És caminant rambla amunt i avall, que les rambles dels diferents barris esdevenen espais de trobada, espais de veïnatge. Ara Baró de Viver també té la seva Rambla.

La Rambla de Baró de Viver és un dels projectes participatius que es venen realitzant al barri des de l’any 2004, centrats en la millora dels espais públics i la imatge del barri, desenvolupats, a instància del veïns i veïnes, per l’Ajuntament de Barcelona (PAM 2008-2011) i la Generalitat de Catalunya (Llei de Barris).

La proposta de disseny va ser realitzada per un grup de joves del barri. Pensaren un espai de passeig, un espai d’encontre per a compartir amb els altres. Els joves també imaginaven que la rambla esdevingués símbol del barri, un element d’identitat que mostrés on comença Baró de Viver. Ara a la Rambla hi ha una intervenció escultòrica que funciona com a senyal, recordant i homenatjant els orígens del barri. Les cases barates.

Als responsables de les administracions que ho feren possible, als joves que en els tallers participatius ho dissenyaren, a les entitats i als veïns i veïnes que opinaren i ho van debatre i a tot el barri, moltes gràcies i enhorabona.

 

*NOTA IMPORTANTE: Agradeceria mucho quien participe en hacer comentarios, que por favor el Nombre, Apellido y el Correo Electronico se ha real, para facilitar cualquier consulta sobre el comentario asi poder comunicarse con el que ha realizado el comentario.

MUCHAS GRACIAS.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s